__
ARCA ofereix i dissenya tot un seguit de serveis i activitats pensats per a la diversió i l'entreteniment, sempre amb una base pedagògica de treball. L'equip està format per: monitors, directors, animadors sòcio-culturals, mestres i experts en turisme, assessorats en tot moment per l’equip educatiu.

Educació en el lleure
L’Àrea d'Oci d’ARCA pretén educar a nens, nenes, joves i adults a través d’activitats lúdiques en un entorn diferent del marc escolar, potenciant així la seva autonomia i formació personal.

    • Casals
    • Jornades intensives
    • Colònies temàtiques

Organització de muntatges lúdico-educatius
Dissenyem i organitzem espais i muntatges amb activitats ludico-educatives per a totes les edats, amb l’objectiu de dinamitzar celebracions i diades concretes o espais determinats.
Les activitats a desenvolupar són molt variades i s’adapten a la demanda de cada usuari. Inflables, tallers diversos, manualitats, esports, noves tecnologies, circuïts i jocs diversos, jocs gegants són algunes de les activitats que es poden dur a terme.
L’estructuració d’aquest servei es basa en qui fa la demanda i en el contingut del projecte.

Gestió de Centres Culturals i d'Oci
ARCA també ofereix aquest servei, que es basa en programar i estructurar les activitats per què es desenvolupin en un espai fixe i amb una continuitat anual. Es realitza el disseny, elaboració i realització d’activitats lúdico-educatives, la direcció i coordinació de l’espai i la gestió de reserves, visites i informació.

Gent Gran
Considerem que aquesta etapa del cicle vital no implica una finalització en el desenvolupament de la persona, sinó que hi ha molts aspectes que es poden potenciar. A partir d’aquest posicionament, aquest servei s’emmarca dins del camp de l’animació socio-cultural, on es pretén facilitar una sèrie d’elements per a què les persones grans puguin ampliar el seu ventall d’activitats i d’interrelacions en el seu temps lliure, des d’una visió associacionista i participativa. Algunes d’aquestes activitats a desenvolupar són la dinamització de grups, l’organització i muntatge de tallers i activitats diverses, crear espais de relació i participació, organitzar xerrades i col•loquis, entre moltes altres.

Activitats turístiques
L’Àrea d'Oci d’ARCA presenta una sèrie de serveis turístics que aporten una gran oferta de lleure per a persones de totes les edats. A partir de diferents projectes que permetran conèixer el territori, podrem passar una bona estona en família, compartint i coneixent noves realitats.
Com que és important l’educació vivencial, totes les activitats turístiques estan dissenyades a partir d’una visió d’educació experimental i de descoberta, que permeti a l’usuari adquirir una sèrie de coneixements i sensacions significatives.
Des d’aquest servei oferim la possibilitat que cadascú pugui gaudir d’aquelles activitats que més s’adeqüen als seus interessos a partir d’una sèrie de propostes personalitzades.

  • Itineraris
  • Vacances a la carta
  • Dinamització de serveis turístics